.

LAMAN RASMI PERBADANAN TABUNG PEMBANGUNAN KEMAHIRAN

Font Size

SCREEN

Cpanel

KAUNTER LUAR PTPK

There is no important events to show

TERKINI

Untuk makluman , sempena Cuti Hari Raya Aidilfitri pada 17 dan 18 Julai 2015 , Kaunter Khidmat Pelanggan dan Kaunter Terimaan Aras 18 akan ditutup awal pada 16 Julai 2015 (Khamis) pada jam 2.00 petang.

Tatacara Pengisian Maklumat Jadual Kursus

Waktu operasi penerimaan dokumen di kaunter bermula jam 0800 pagi sehingga jam 0400 petang sepanjang bulan Ramadhan 1436H sahaja

 
 menu Pl
Menu icon ke halaman utama peminjam ptpk
Menu icon capaian ke laman kakitangan ptpk
Menu icon ke capaian umum

TERBITAN PTPK

terbitan terkini ptpk

SEMAK LEJAR ONLINE

semakan lejar online

SMS PTPK

khidmat sms ptpk

CATATAN AKTIVITI TERKINI

  • Lawatan Sambil Belajar PUSPANITA PTPK Ke Kilang Gardenia Bakeries
    lawatan ke kilang gardenia


    Pada 12 November 2014 (Rabu) seramai 40 orang ahli PUSPANITA PTPK telah mengadakan sesi lawatan sambil belajar ke kilang roti Gardenia Bakeries bertempat di Seksyen 26, Shah Alam, Selangor. Sesi lawatan sambil belajar ini dipenuhi dengan aktiviti-aktiviti yang menarik. Ahli PUSPANITA PTPK berpeluang meninjau ke dalam kawasan kilang dan dapat melihat penghasilan produk Gardenia Bakeries bermula dari proses mengadun, membentuk, membakar sehingga proses pembungkusan.  Kumpulan Kami juga telah dibawa oleh Puan Aida iaitu wakil dari Gardenia Bakeries untuk melihat secara dekat teknologi yang digunakan iaitu kombinasi teknologi moden dengan kaedah tradisi bagi menghasilkan pelbagai aneka roti yang lazat dan aroma roti yang segar dan seperti baru dibakar. Setiap ahli PUSPANITA yang hadir telah dibekalkan dengan ‘goodies bag’ dari Gardenia Bakeries.
    in Puspanita
LAMAN UTAMA

PAUTAN AGENSI

3779766
Hari Ini
Kelmarin
Bulan Ini
1591
4086
25813

IP ANDA: 54.167.36.221
Click to listen highlighted text!Powered By GSpeech